Me emme myy. Me teemme sen, mikä on asiakkaalle tarpeellista.

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy on täyden palvelun lakitoimisto, jonka päätoimipaikka on Turussa. Lisäksi palvelemme asiakkaita Salossa ja Jämsässä. Lakimiehemme palvelevat yksityishenkilöitä ja yritysasiakkaita kaikenlaisissa oikeudellisissa asioissa, kuten riita- ja rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, yrittäjien asioissa sekä sopimusasioissa, luotettavasti ja laajalla osaamisella.

Kerrotaan, että nykyään lakimiehen pitää osata myydä. Me emme myy. Me teemme sen, mikä on asiakkaalle tarpeellista. Sen tehtävän suoritamme huolellisesti ja viivytyksettä. Mikäli tietyn toimenpiteen suorittaminen ei ole asiakkaan kannalta tarpeellista, emme sellaisen suorittamista myöskään ehdota. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaan kanssa, mihin yhtälöön ei sovi ylimääräisen vaivan ja kustannusten aiheuttaminen asiakkaillemme.

Lakimiehemme ovat oman osaamisalueensa ammattilaisia. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti ja noudatamme toiminnassamme hyvää asianajajatapaa.

Ota yhteyttä sopiaksesi tapaamisesta. Neuvomme myös mielellämme puhelimitse ja sähköpostitse. Tavoitteenamme on, että tavalliset ihmiset ja yrittäjät voivat saada vastauksen juridisiin kysymyksiinsä nopeasti ja vaivattomasti. Tästä syystä pyrimmekin vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse - maksutta. Luotamme siihen, että asiakas, joka on tällä tavalla saanut meiltä hyvää palvelua, ottaa kyllä uudelleen yhteyttä, mikäli asiakas tarvitsee varsinaista lakipalvelua.

 

➤ Turun lakitoimisto

Yliopistonkatu 26 B, 20100 Turku

➤ Salon lakitoimisto

Katrineholminkatu 6, 24240 Salo

➤ Jämsän lakitoimisto

Koskentie 11, 42100 Jämsä

☎ Yhteys

asiakaspalvelu@lakihhr.fi
050 321 8670

 
Suomen Asianajajaliitto
 

Palvelut


Rikos

Rikosasioissa ammattitaitoinen avustaja on sekä rikoksesta epäillyn tai syytetyn että rikoksen uhriksi joutuneen henkilön paras oikeusturvan tae. Avustamme asiakkaitamme kaikenlaisissa rikosasioissa esitutkinnasta oikeudenkäyntiin. Selvitämme asiakkaamme mahdollisuuden oikeusapuun ja maksuttomaan oikeudenkäyntiin sekä oikeusturvavakuutuksen käyttämiseen.


Perhe ja Perintö

Testamentit, avioehdot, lahjakirjat ja edunvalvontavaltakirjat ovat erinomainen keino omasta taloudesta määräämiseen ennakollisesti. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat laadukkaan ja tarpeitaan vastaavan asiakirjan pahan päivän varalla. Lisäksi hoidamme asiantuntemuksella myös perunkirjoitukset, ositukset ja perinnönjaot.


Riita

Riita-asioissa on aina järkevää pyrkiä sovintoon, koska oikeudenkäyntikuluriski on usein käräjöinnin suurin riskitekijä. Avustamme asiakkaitamme tässä tarkoituksessa ja tinkimättömästi asiakkaan edun mukaisesti kaikenlaisissa riita-asioissa aina neuvotteluista sovintoon tai lainvoimaiseen tuomioon saakka. Selvitämme myös asiakkaamme mahdollisuuden oikeusturvavakuutuksen käyttämiseen.


Maksukyvyttömyys

Hoidamme konkursseja ja yksityishenkilön velkajärjestelyjä pesänhoitajana ja selvittäjänä. Lisäksi avustamme sekä velallista että velkojia konkurssi- ja velkajärjestelyhakemusten laatimisessa kuin myös konkurssi- ja velkajärjestelymenettelyssä. Avustamme velallista ja velkojia myös yrityssaneerausasioissa sekä maksujärjestelyihin liittyvissä neuvotteluissa.


Yritykset

Menestyvän yrityksen ominaisuuksiin kuuluu myös juridisten asioiden asianmukainen hoitaminen. Avustamme asiakkaitamme muun muassa sopimusten laadinnassa, neuvotteluissa ja yrityksen hallintoon liittyvissä asioissa siten, että tehdyt toimenpiteet tukevat yrityksen kasvua ja menestymistä. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaamme kanssa.


SOPIMUKSET

Laadimme kaikenlaisia sopimuksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toimimme lisäksi sopijapuolten avustajana tai asiamiehenä sopimusneuvotteluissa ja sopimusriidoissa. Hoidamme esimerkiksi kauppa-, velka- ja vuokrasopimusasiat sekä kuluttaja-asioissa reklamaatiot ja valitukset sekä niihin vastaamisen.

 
 

 
 
Kerrotaan, että nykylakimiehen pitää osata myydä. Me emme myy. Me teemme sen, mikä on asiakkaalle tarpeellista.
 
 

 
 
 

Ota yhteyttä