Kaikki asianajopalvelut Turussa, Salossa ja Jämsässä

Asianajotoimisto Hokkanen Huovinen & Rantanen Oy on täyden palvelun lakitoimisto. Päätoimipaikkamme on Turussa. Lisäksi palvelemme asiakkaita Salossa ja Jämsässä. Kokeneet lakimiehemme palvelevat yksityishenkilöitä ja yritysasiakkaita kaikenlaisissa oikeudellisissa asioissa, kuten riita- ja rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, yrittäjien asioissa sekä sopimusasioissa.

Lakimiehemme suorittavat toimeksiantonsa huolellisesti ja viivytyksettä. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaan kanssa, mihin yhtälöön ei sovi ylimääräisen vaivan ja kustannusten aiheuttaminen asiakkaillemme. Lakimiehemme ovat oman osaamisalueensa ammattilaisia. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvasti ja noudatamme toiminnassamme hyvää asianajajatapaa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Alkuneuvottelu, joka ei johda toimeksiantoon on maksuton. Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin myös puhelimitse ja sähköpostitse, jolloin kerromme myös, mikäli asiakkaallamme ei ole tarvetta asianajopalvelulle. Luotamme siihen, että asiakas, joka on saanut hyvää palvelua ja neuvontaa, ottaa uudelleen yhteyttä, mikäli hän myöhemmin kaipaa lakiapua.

 

➤ Turun lakitoimisto

☎ 050 321 8670

➤ Salon lakitoimisto

☎ 050 435 0632

➤ Jämsän lakitoimisto

☎ 050 467 6796

 

Yhteydenottopyyntö

 

Palvelut


Rikos

Rikosasioissa ammattitaitoinen avustaja on sekä rikoksesta epäillyn tai syytetyn että rikoksen uhriksi joutuneen henkilön paras oikeusturvan tae. Avustamme asiakkaitamme kaikenlaisissa rikosasioissa esitutkinnasta oikeudenkäyntiin. Selvitämme asiakkaamme mahdollisuuden oikeusapuun ja maksuttomaan oikeudenkäyntiin sekä oikeusturvavakuutuksen käyttämiseen. …..


Perhe ja Perintö

Hoidamme asiantuntemuksella perunkirjoitukset, ositukset ja perinnönjaot. Testamentit, avioehdot, lahjakirjat ja edunvalvontavaltakirjat ovat erinomainen keino omasta taloudesta määräämiseen ennakollisesti. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat laadukkaan ja tarpeitaan vastaavan asiakirjan pahan päivän varalla.


Riita

Riita-asioissa on aina järkevää pyrkiä sovintoon, koska oikeudenkäyntikuluriski on usein käräjöinnin suurin riskitekijä. Avustamme asiakkaitamme tässä tarkoituksessa ja tinkimättömästi asiakkaan edun mukaisesti kaikenlaisissa riita-asioissa aina neuvotteluista sovintoon tai lainvoimaiseen tuomioon saakka. Selvitämme myös asiakkaamme mahdollisuuden oikeusturvavakuutuksen käyttämiseen.


Maksukyvyttömyys

Hoidamme konkursseja ja yksityishenkilön velkajärjestelyjä pesänhoitajana ja selvittäjänä. Lisäksi avustamme sekä velallista että velkojia konkurssi- ja velkajärjestelyhakemusten laatimisessa kuin myös konkurssi- ja velkajärjestelymenettelyssä. Avustamme velallista ja velkojia myös yrityssaneerausasioissa sekä maksujärjestelyihin liittyvissä neuvotteluissa.


Yritykset

Menestyvän yrityksen ominaisuuksiin kuuluu myös juridisten asioiden asianmukainen hoitaminen. Avustamme asiakkaitamme muun muassa sopimusten laadinnassa, neuvotteluissa ja yrityksen hallintoon liittyvissä asioissa siten, että tehdyt toimenpiteet tukevat yrityksen kasvua ja menestymistä. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaamme kanssa.


SOPIMUKSET

Laadimme kaikenlaisia sopimuksia sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toimimme lisäksi sopijapuolten avustajana tai asiamiehenä sopimusneuvotteluissa ja sopimusriidoissa. Hoidamme esimerkiksi kauppa-, velka- ja vuokrasopimusasiat sekä kuluttaja-asioissa reklamaatiot ja valitukset sekä niihin vastaamisen.