Yleiset palkkioperusteet

Hintamme sisältävät arvonlisäveron. Yritysasiakkaille hintoihin kuitenkin lisätään arvonlisävero. Myönnämme opiskelijoille 10% alennuksen kaikista hinnoista lukuun ottamatta oikeudenkäyntiasioita sekä pesänselvittäjän ja pesänjakajan tehtäviä.

Selvitämme asiakkaan mahdollisuuden oikeusturvaan tai oikeusapuun. Oikeusturvaetu kattaa asiakkaan omat asianajokustannukset vakuutusehtojen mukaisesti.

Toimeksiannon tuntiveloitus on toimeksiannon laadusta riippuen 200 - 248 euroa (sis. alv) / tunti. Alkuneuvottelu, joka ei johda toimeksiantoon, on maksuton eikä vielä sido asiakasta mihinkään. Palkkioon sisältyvät toimeksiannosta aiheutuvat tavanomaiset tulostus- ja postituskulut. Sen sijaan muut kulut, kuten matka-, majoitus- ja viranomaiskulut, laskutetaan erikseen. Mikäli kyseessä on kiireellisenä tehtävä tai poikkeuksellisen haastava toimeksianto, tuntiveloituksesta sovitaan erikseen.

Lakipalvelut asiakkaan luona

Tarjoamme lakipalveluja Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen alueella myös vaivattomasti asiakkaan luona. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Keskusteltuamme tilanteestasi saavumme luoksesi mahdollisesti tarvittavien todistajien kanssa ja saat lakipalvelun tai asiakirjan heti käynnin yhteydessä. Asiakkaan luona suoritettavasta palvelusta veloitamme matkakulut ja -ajan erikseen sovitun mukaisesti.

Kiinteähintaiset toimeksiannot

Toimeksiannoissa sovellamme aina kiinteitä hintoja, mikäli se on toimeksiannon luonne huomioon ottaen mahdollista. Mikäli kiinteähintaista palvelua ei voida tarjota, palkkioon sovelletaan yleisiä palkkioperusteita. Kysy rohkeasti tarjousta esimerkiksi tietyn sisältöisestä asiakirjasta tai perunkirjoituksesta. Yhteystietomme löydätte sivun alareunasta.